Skoči na glavno vsebino

Evropska komisija nas je kot podpisnika Pakta povabila na dogodek za mreženje, namenjen članom Pakta. Dogodek je potekal na spletu v sredo, 23. oktobra 2024, od 10. do 15. ure.
Zainteresirane organizacije in novi člani smo imeli priložnost, da izvemo več o paktu, njegovih prednostih in dejavnostih. Dogodek je ponudil platformo za individualne dogodke ali dogodke v manjšem formatu za mreženje, ki pomagajo združiti moči za izboljšanje in prekvalifikacijo znanj in spretnosti.
Dopoldanski del je potekal v okviru dinamičnega plenarnega zasedanja in z interaktivnimi predstavitvami praktičnih informacij. Na seji so bili predstavljene tudi najnovejše posodobitve članstva in poudarjen pomen aktivnega sodelovanja v letni raziskavi Pact for Skills, v kateri bodo člani pakta delili svoje poglede. Predstavitve so zajemale postopek pregleda obveznosti in izpostavile uspešne pobude novih regionalnih partnerstev. V panelni razpravi je bil obravnavan razvijajoči se prostor usposabljanja in izpopolnjevanja na daljavo, s poudarkom na bistvenih kompetencah za hibridna delovna okolja in najboljših praksah za spletno učenje.
Popoldne smo se udeleženci udeležili praktičnih informativnih sestankov in se povezali s kolegi udeleženci, tako da smo lahko načrtovali individualne sestanke za mreženje glede na svoje interese in razpoložljivost.

Dostopnost