Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 31. marca 2022, je v športni dvorani Poden potekalo šolsko četrtfinalno tekmovanje v rokometu. Poleg naših dijakov iz Srednje šole za strojništvo so na tekmovanju sodelovale še Gimnazija Nova Gorica, Gimnazija Koper ter Srednja šola in gimnazija Kočevje.

V prvi tekmi smo morali priznati premoč vrstnikom iz Kočevja, v drugi odločilni tekmi pa so bili od nas boljši še dijaki Gimnazije Koper. Kljub dvema porazoma so dijaki navdušili z nekaterimi atraktivnimi potezami v napadu, v obrambi pa velja pohvaliti njihovo borbenost. Za preboj v polfinale tekmovanja pa nam je tokrat zmanjkalo kanček sreče in izkušenj.

Ekipa je bila po večini sestavljena iz dijakov nižjih letnikov, tako da lahko z optimizmom zremo v prihodnost in se nadejamo še boljših rezultatov.

Podobni prispevki

Skupaj gradimo kariere 2024

Skupaj gradimo kariere 2024

Skupaj gradimo kariere. Četrtek, 18. aprila 2024. Obisk stojnic in razgovori s predstavniki podjetij Predavanja in delavnice za dijake: Kako do svoje prve delovne izkušnje in kako narediti pravi prvi vtis; Kaj mora vsak dijak vedeti o dijaškem in študentskem delu;...

Športni dan za strojnike

Športni dan za strojnike

Športno plezanje v dvorani, kegljanje, vodena vadba – to so bile aktivnosti športnega dneva za dijake 2. As, 2. Bs in 2. Cs. V četrtek, 18. aprila 2024.  Besedilo in foto: Barbara Čenčič  Podobni prispevki

Dostopnost