Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 31. marca 2022, je v športni dvorani Poden potekalo šolsko četrtfinalno tekmovanje v rokometu. Poleg naših dijakov iz Srednje šole za strojništvo so na tekmovanju sodelovale še Gimnazija Nova Gorica, Gimnazija Koper ter Srednja šola in gimnazija Kočevje.

V prvi tekmi smo morali priznati premoč vrstnikom iz Kočevja, v drugi odločilni tekmi pa so bili od nas boljši še dijaki Gimnazije Koper. Kljub dvema porazoma so dijaki navdušili z nekaterimi atraktivnimi potezami v napadu, v obrambi pa velja pohvaliti njihovo borbenost. Za preboj v polfinale tekmovanja pa nam je tokrat zmanjkalo kanček sreče in izkušenj.

Ekipa je bila po večini sestavljena iz dijakov nižjih letnikov, tako da lahko z optimizmom zremo v prihodnost in se nadejamo še boljših rezultatov.

Podobni prispevki

Maturirala je še ena generacija strojnih in avtoservisnih tehnikov

Maturirala je še ena generacija strojnih in avtoservisnih tehnikov

Na Srednji šoli za strojništvo smo se v četrtek, 4. julija 2024, s podelitvijo spričeval poklicne mature poslovili še od ene generacije strojnih in avtoservisnih tehnikov. Na prireditvi smo prisluhnili ravnateljici, ki je z maturanti obudila spomine na prvi dan na tej...

Inovacijski kamp z Nastjo Mulej

Inovacijski kamp z Nastjo Mulej

Za dijake prvih letnikov programa strojni tehnik smo v četrtek, 6. junija 2024, izvedli inovacijski kamp s strokovnjakinjo za področje kreativnega razmišljanja Nastjo Mulej. Projekt je sofinanciran s strani Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport in SPIRIT...

Dostopnost