Skoči na glavno vsebino
Solinar

Solinar

Solinair

Podjetja se predstavljajo

Podjetje Solinair

je srednje velika organizacija z več kot 30-letno tradicijo, ki svojeposlanstvo opravlja na različnih področjih letalstva.

Locirani so letališču Brnik, Slovenija.

 

Podjetje ASP

Podjetje ASP

ASP d. o. o.

Podjetja se predstavljajo

Podjetje ASP zastopa znamke Renault , Renault Sport, Nissan, Dacia in Gospodarska vozila PRO+. Za področje Adriatika zastopamo znamko Renault Sport Racing. V Centru rabljenih vozil Selection imamo vedno na zalogi preko 100 rabljenih vozil. V letošnjem letu se nam bo pridružila znamka Alpine.

Nudimo vse na enem mestu: prodaja, servis, kleparstvo, ličarstvo, vulkanizerstvo, pomoč na cesti, zavarovanja, najem vozil.

ASP je družinsko podjetje in je največji trgovec vozil na Gorenjskem, ki ponuja celovito, popolno in kvalitetno storitev.

Beja

Beja

Beja

Podjetja se predstavljajo

BEJA d.o.o. je uspešno, priznano in uveljavljeno družinsko podjetje z 30 letno tradicijo poslovanja. Ustanovil ga je g. Jani Trček, ki je tudi večkratni državni in srednjeevropski prvak v rallyu. Svoj konjiček in znanje je združil z delom, ki je povezano z vsemi vrstami vozil, ter vse skupaj investiral v podjetje.

Ukvarjamo se s svetovanjem, s servisiranjem, montažo, prodajo in proizvodnjo transportnega hlajenja, klimatskih naprav, ogrevalne tehnike, turbopolnilnikov za vsa osebna, gospodarska, specialna in tovorna vozila, različne delovne stroje, rečna in morska plovila ter letala.
• Naša vizija je dosegati in ohranjati kvaliteto in zadovoljstvo strank ter družinsko tradicijo.

V podjetju smo na podlagi osebnih analiz, raziskav trga, močne konkurence in vedno bolj zahtevnih kupcev odločili, razširili obstoječo dejavnost. Naša pridobitev je nov sodobno tehnološko opremljen poslovni servisni objekt, ki nudi večjo delovno površino, boljše delovne pogoje, večjo kakovost tako storitev kot tudi končnih izdelkov.

Dostopnost