Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 31. marca 2022, je v športni dvorani Poden potekalo šolsko četrtfinalno tekmovanje v rokometu. Poleg naših dijakov iz Srednje šole za strojništvo so na tekmovanju sodelovale še Gimnazija Nova Gorica, Gimnazija Koper ter Srednja šola in gimnazija Kočevje.

V prvi tekmi smo morali priznati premoč vrstnikom iz Kočevja, v drugi odločilni tekmi pa so bili od nas boljši še dijaki Gimnazije Koper. Kljub dvema porazoma so dijaki navdušili z nekaterimi atraktivnimi potezami v napadu, v obrambi pa velja pohvaliti njihovo borbenost. Za preboj v polfinale tekmovanja pa nam je tokrat zmanjkalo kanček sreče in izkušenj.

Ekipa je bila po večini sestavljena iz dijakov nižjih letnikov, tako da lahko z optimizmom zremo v prihodnost in se nadejamo še boljših rezultatov.

Podobni prispevki

Inovacijski kamp z Nastjo Mulej

Inovacijski kamp z Nastjo Mulej

Za dijake prvih letnikov programa strojni tehnik smo v četrtek, 6. junija 2024, izvedli inovacijski kamp s strokovnjakinjo za področje kreativnega razmišljanja Nastjo Mulej. Projekt je sofinanciran s strani Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport in SPIRIT...

Model za izrez testa v sodelovanju s SGTŠ Radovljica

Model za izrez testa v sodelovanju s SGTŠ Radovljica

Aprila 2024 smo sodelovali s Srednjo gostinsko in turistično šolo Radovljica pri izdelavi modela za izrez testa – čokoladne čebelice – s 3D-tiskom. Naš učitelj Urban Verbič je na pobudo učiteljev kuharstva Toneta Tuška in Davorja Družinca iz radovljiške šole izdelal...

Dostopnost