Skoči na glavno vsebino

Erasmus dnevi 2024 bodo potekali kar 6 dni, od 14. do 19. oktobra, pod geslom «Združeni v praznovanju skupnih evropskih vrednot!«

S sodelovanjem prispevamo k širjenju pozitivnih učinkov programa Erasmus+, krepimo pomen mednarodnega sodelovanja in izboljšujemo kakovost izobraževanja.

V četrtek, 10. oktobra 2024, smo v okviru dogodka ErasmusDays 2024 izvedli pogovor z bivšim vajencem in dijakom 4. Na Binetom Peterneljem, ki je bil v šolskem letu 2023/2024 na dolgotrajni (90-dnevni) praksi ErasmusPRO v Nemčiji.

Dogodek smo izvedli zato, ker je bilo dogovorjeno s predstavnikom evropskega združenja za vajeništvo EAfA, da se nam bo pridruži, ampak so morali iz objektivnih razlogov udeležbo zadnji hip odpovedati.  Je pa združenje EAfA, ki deluje pod okriljem Evropske komisije, Bineta povabilo, da svoje izkušnje z vajeništvom in VET-mobilnost v Nemčiji predstavi na mednarodnem spletnem seminarju v mesecu novembru, saj jih je navdušil s svojo izjavo, ki jo je podal za intervju na temo sodelovanja ŠC Škofja Loka z združenjem EAfA.

Bravo, Bine! Čestitke in pohvala za sodelovanje.

Več pa v galeriji.

Dostopnost