Skoči na glavno vsebino

Veseli nas, da smo po dveh letih življenje v dijaškem domu pričeli brez omejitev, povezanih z epidemijo. V  šolskem letu 2022/23 je v dijaški dom vpisanih 52 dijakov in 2 študenta, za katere skrbimo 4 vzgojitelji. Naše življenje v domu vključuje opravljanje učnih obveznosti,  športnih in interesnih dejavnosti ter drugih tematskih delavnic. V prostem času se dijaki družijo in imajo možnost uporabe fitnesa, biljarda, namiznega nogometa, lepo vreme pa izkoristijo za dejavnosti na prostem.

Predavanje na temo spletnega nasilja

Oktobra nas je obiskala policistka in nam predstavila pasti in zanke, v katere se lahko zapletemo med uporabo spletnih orodij ter aplikacij. Poudarila je pomen varne uporabe interneta in pazljivosti pri delitvi osebnih podatkov, fotografij, posnetkov ter nas opozorila na kazensko odgovornost.

Predstavitev programa MEPI

V mesecu novembru so bili dijaki prvih letnikov seznanjeni z možnostjo vključitve v program MEPI. Za sodelovanje v programu se je odločilo 6 dijakov, ki bodo v naslednjih mesecih opravljali aktivnosti za pridobitev ustreznih priznanj.

Vabilo na ogled dijaškega doma

Vabimo vas na informativni dan, ki bo 17. in 18. februarja 2023. Ob predhodni najavi lahko naš dijaški dom obiščete tudi med tednom, od ponedeljka do četrtka, po 13. uri.

Lepo vabljeni!

Dostopnost