Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 21. aprila 2022, popoldan je bila športna dvorana Poden skorajda premajhna za vse obiskovalce, dijake prvih in zaključnih letnikov srednje strojne šole ter predvsem bodoče dijake/vajence, ki so se udeležili srečanja z (bodočimi) delodajalci. Na prireditvi je sodelovalo več kot 40 razstavljalcev, podjetij z Loškega in Gorenjske, s področij strojništva in avtoservisne dejavnosti.

Bodoči dijaki/vajenci in njihovi starši so se udeležili tudi plenarnega dela, na katerem so predstavniki GZS in OZS predstavili trenutno stanje na področju vajeništva v Sloveniji, ravnateljica Srednje šole za strojništvo, mag. Mojca Šmelcer, pa potek vajeniške oblike izobraževanja na Srednji šoli za strojništvo ŠC Škofja Loka.

Sejem bil je živ. smile

Podjetja so bila z različnih področij: od strojništva, prevozništva do avtomobilske industrije. Spoznal sem nekaj novih zanimivih podjetij, ki ponujajo tudi počitniško delo in zaposlitev.

Matic

Prijazni podjetniki so se z menoj pogovarjali o mojem prihodnjem delu in praksi, kar mi je bilo zelo všeč. Pokazali so tudi različne modele in avtomobile, kar mi je bilo tudi všeč.

Sebastjan

Dostopnost