Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 13. septembra 2018, smo uspešno izpeljali prvi športni dan v tem šolskem letu. Športni dan so imeli dijaki razredov 1.al, 1.dm/t, 1.em, 1.jl, 2.al, 2.em, 2.jl, 3.al, 3.dm, 4.al in 4.ml, medtem ko so dijaki 5.ml imeli pouk.

Dijaki 1.al, 1.dm/t in 1.em razreda so imeli pohod na Lubnik, dijaki ostalih razredov pa so izbirali med odbojko na mivki, nogometom in pohodom. Dijaki 1.jl in 2.jl razreda so opravili pohod po gozdni učni poti.

V odbojki na mivki smo imeli osem ekip. Izpeljali smo turnir in dobili uvrstitve od osmega do prvega mesta. Najboljši so bili dijaki 4.ml razreda, ekipa A: Fajfar, Rožanski, Petelinkar, Rahne in Prebil. Drugo mesto si je priboril 3.al razred v zasedbi: Korošec L., Fekonja, Kajzar, Klemenc, Korošec V. in Kusterle. Tretje mesto so osvojili dijaki 4.al razreda: Gantar, Žibert, Jamnik, Šenk, Albreht in Kozmelj.

Največ znanja, želje in borbenosti v nogometu so pokazale prve tri uvrščene ekipe. Tretje mesto so si priigrali dijaki 3.al v zasedbi: Hribar, Čebašek, Rus, Šmit, Egart, Grašič in Frelih.

Drugo mesto pripada 3. dm razredu v sestavi: Praprotnik, Buh, Martinčič, Šturm, Gosar, Zor in Jerala.

Zmago so si priborili letošnji zmagovalci Lesarjade, 4.al razred. Igrali so: Kavčič, Gorjanc, Grm, Mikelj, Korošec in Magajne.

Največ, kar sedem zadetkov je na turnirju dosegel Rok Čebašek, sledi Nik Gorjanc s štirimi, nato pa Kavčič in Tičar s tremi zadetki.

Najboljšim iskreno čestitamo!

Dostopnost