Skoči na glavno vsebino

V petek, 22. marca 2024, se je usposabljanje iz CNC+3D-tehnologij za tuje dijake iz R. Češke, Slovaške in Hrvaške zaključilo s predstavitvami rezultatov usposabljanja in celotne VET-mobilnosti, ki je bila izvedena v okviru programa Erasmus+ ter predstavitvami naših dijakov strojnih tehnikov, ki so bili februarja in marca 2024 na praksi v Nemčiji.

Dijakom je koordinator usposabljanja Tadej Gartner na koncu podelil certifikate za uspešno opravljeno usposabljanje, nato pa so skupaj z mentorji usposabljanja opravili še evalvacijo. Po zaključku evalvacije so se češki in slovaški dijaki ter njihov mentor zahvalili še ravnateljici mag. Mojci Šmelcer za gostoljubje in priložnost za nova znanja in izkušnje, ki so jih pridobili z udeležbo na usposabljanju.

Naši dijaki pa so prejeli mednarodni certifikat Europass, saj so evalvacijo usposabljanja opravili že v Nemčiji in z reševanjem EUS ankete.

Vsem dijakom smo zaželeli še veliko uspeha na njihovi karierni poti, gostujočim dijakom in učiteljem pa tudi srečno pot nazaj domov, v mesto Tabor na Češkem, Spišsko Novo Ves na Slovaškem in v Oroslavje na Hrvaškem.

Predstavitev, ki so jo pripravili udeleženci

Dostopnost