Skoči na glavno vsebino

V petek, 2. decembra 2022, je v športni dvorani Poden potekalo regijsko tekmovanje v odbojki za dijake. V močni konkurenci sedmih ekip z Jesenic, Kranja, Škofje Loke, Domžal in Kamnika so tekmovali tudi dijaki naše strojne šole.

Po ne najboljšem začetku so se dijaki zbrali, strnili svoje vrste in iz niza v niz kazali boljše predstave. Te so jih pripeljale do tekme z Gimnazijo Škofja Loka, ki je odločala o uvrstitvi na zmagovalni oder. Pred polnimi tribunami smo spremljali pravi derbi. Napeta tekma se je zaključila šele v tretjem nizu z zmago naših dijakov. O razvrstitvi na zmagovalnem odru je odločala zadnja tekma, na kateri smo morali priznati premoč ŠC Kranj.

Končno tretje mesto nas na žalost ne uvršča v nadaljnje tekmovanje, kljub temu pa si dijaki za prikazane igre in izjemen moštveni duh zaslužijo vse pohvale.

Besedilo in foto: Domen Jemec

Podobni prispevki

Skupaj gradimo kariere 2024

Skupaj gradimo kariere 2024

Skupaj gradimo kariere. Četrtek, 18. aprila 2024. Obisk stojnic in razgovori s predstavniki podjetij Predavanja in delavnice za dijake: Kako do svoje prve delovne izkušnje in kako narediti pravi prvi vtis; Kaj mora vsak dijak vedeti o dijaškem in študentskem delu;...

Športni dan za strojnike

Športni dan za strojnike

Športno plezanje v dvorani, kegljanje, vodena vadba – to so bile aktivnosti športnega dneva za dijake 2. As, 2. Bs in 2. Cs. V četrtek, 18. aprila 2024.  Besedilo in foto: Barbara Čenčič  Podobni prispevki

Dostopnost