Skoči na glavno vsebino

V petek, 18. novembra 2022, je v športni dvorani Poden potekalo področno tekmovanje v rokometu. Poleg dijakov iz Srednje šole za strojništvo so na tekmovanju sodelovale še Gimnazija Kranj, Gimnazija Škofja Loka ter Šolski center Kranj.

Vse štiri ekipe so na tekmovanje prišle z željo po napredovanju v naslednji krog tekmovanja in to se je odražalo tudi na igrišču. Spremljali smo izenačene in zanimive tekme, kar dve pa sta se končali šele po izvajanju strelov s sedmih metrov.

Naši rokometaši so zanesljivo dobili prvi dve tekmi proti ekipama iz Kranja, kar je pomenilo, da so si že pred zaključno tekmo zagotovili nastop v izločilnih bojih državnega prvenstva. Kljub temu pa je bila želja in delovna vnema na visoki ravni, saj so našim dijakom na zadnji tekmi nasproti stali večni tekmeci iz Gimnazije Škofja Loka. Bučna podpora s tribun je obema ekipama dala še dodatno motivacijo in spremljali smo res pravi »hišni« derbi. Ekipi sta se skozi srečanje izmenjavali v vodstvu, ob pisku zaključne sirene pa je bil rezultat na semaforju izenačen. Sledili so streli s sedmih metrov, kjer so imeli naši dijaki mirnejšo roko in tako tekmovanje zaključili na prvem mestu.

Dijakom čestitamo za prikazane igre, kapetanu ekipe Sergeju Mirčevskemu pa želimo čim hitrejše okrevanje po poškodbi in vrnitev na rokometna igrišča!

Dostopnost