Skoči na glavno vsebino

Goodyear Dunlop Sava Tires, d. o. o.

Podjetja se predstavljajo

Goodyear Dunlop Sava Tires, d. o. o. je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi in je že od leta 1998 del mednarodne korporacije Goodyear. Družba Goodyear Dunlop Sava Tires, kjer je zaposlenih okoli 1.600 sodelavcev, se redno uvršča na sezname največjih, najbolj uspešnih in najuglednejših slovenskih podjetij.

 Goodyear Dunlop Sava Tires proizvaja in trži pnevmatike za osebna, poltovorna in tovorna vozila, pnevmatike za industrijske in gradbene stroje ter moto pnevmatike. Prodajni splet sestavljajo pnevmatike petih blagovnih znamk: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica. Naše pnevmatike prinašajo varnost in udobje voznikom na cestah po vsem svetu, saj približno 80 odstotkov pnevmatik prodamo v evropske in druge države prek prodajne mreže koncerna Goodyear.

Tovarna v Kranju spada med najbolj kompleksne Goodyearove tovarne v Evropi, ki se poleg fleksibilne proizvodnje ponaša tudi z dobrimi rezultati na področju varstva pri delu, stalnih izboljšav in okoljevarstva. Na lokaciji se nahaja tudi osrednji distribucijski center Goodyeara za območje jugovzhodne Evrope.

Štipendije in vajeništvo v Goodyearu

Film o strojnem mehaniku, posnet v podjetju Goodyear

Dostopnost