Vloga za izdajo subvencionirane vozovnice za dijake in študente

V novem šolskem letu si lahko dijaki in študentje subvencionirano vozovnico za avtobusni, železniški in mestni promet v celoti uredite elektronsko, brez obiska prodajnega mesta.

Na portalu eUprava s svojo e-identiteto (digitalno potrdilo ali smsPASS) oddate vlogo za izdajo subvencionirane vozovnice. V nekaj minutah dobite odgovor in v primeru pozitivnega odgovora prejmete povezavo na spletno stran, kjer izberete želenega prevoznika in v njegovi spletni prodajni aplikaciji kupite vozovnico. Ob prvem prevozu se ob stiku kartice IJPP z validatorjem na kartico naloži kupljena vozovnica. Vlogo morate oddati vsi tisti, ki prvič zaprošate za subvencionirano vozovnico in tisti, ki želite podaljšati veljavnost vloge iz preteklega šolskega leta.

Več na portalu eUprava.

Podobni prispevki

Razpis za Iskrine kadrovske štipendije 2021/22

Razpis za Iskrine kadrovske štipendije 2021/22

Si oseba z idejami? Želiš svoje znanje nadgraditi, pridobiti delovne izkušnje in imeti zagotovljeno redno zaposlitev po koncu šolanja? Iskra razpisuje kadrovske štipendije za leto 2021/2022 za naslednja področja: mehatronika elektrotehnika strojništvo orodjarna C++...

Dostopnost